wedd-planner.com folosește cookie-uri și continuarea sesiunii pe acest site implică acordul tău. Detalii.

0723092603

Planuri Weddplanner

După expirarea abonamentului poți vizualiza în continuare tot ce ai făcut pe platformă dar nu mai poți edita sau adăuga conținut.

Platforma se îmbogățește permanent cu funcționalități noi care sunt lansate în mod regulat. Acestea vor fi incluse automat în abonamentul tău.

Achiziționează un abonament de 1 an și primești cadou ghidul de organizat nunta. Stocul este limitat!
Află mai multe

Extra reducere de 20% la toate abonamentele cu codul Wedding20

12 luni

168 RON

  • 14 lei/lună
  • Acces nelimitat 12 luni la platformă.
  • Alege acest plan dacă abia ai început planificarea nunții și vrei să urmezi toți pașii pentru a avea nunta perfectă. Află cum îți dorești să fie nunta ta, completând Wedding Board-ul și lasă-te ghidată de celelalte tool-uri pentru a da viață viziunii tale.
  • Prioritate pentru echipa de Support

6 luni

109 RON

  • 18.16 lei/lună
  • Acces nelimitat 6 luni la platformă.
  • Alege acest plan dacă ai deja furnizorii cei mai importanți dar încă nu te-ai ocupat de detalii. Asigură-te că tot ce ai făcut până acum este în concordanță cu așteptările tale, completând Wedding Board-ul. Folosește tool-urile pentru a te asigura ca nu uiți nimic și pentru a câștiga timp.

1 lună

30 RON

  • 30 lei/lună
  • Acces nelimitat 1 lună la platformă.
  • Este perfect dacă vrei să îți prelungești un plan existent sau dacă mai ai puțin până la nuntă și ai nevoie să-ți organizezi toate notițele și să trimiți planul sălii la restaurant.
Oferte pe termen lung

Ce vei obține concret dacă folosești Weddplanner?

Vei câștiga timp și astfel te vei putea ocupa mai bine de detalii
Detaliile fac diferența atunci când vine vorba de o nuntă memorabilă. Vrei ca invitații să fie impresionați? Folosește timpul câștigat cu Weddplanner pentru a veni cu idei creative, care să transforme petrecerea într-o adevărată seară de poveste.

Nu vei uita nimic important din planificarea nunții
Pentru că știm că atunci când îți organizezi nunta ai foarte multe lucruri de făcut, vei găsi mai multe tool-uri ce te ajută să planifici nunta în detaliu, fără efort.

Vei fi mai organizată și în consecință vei avea o nuntă bine planificată
Pentru ca o nuntă să fie perfectă, fără evenimente nedorite, este nevoie de foarte multă organizare. De la invitația online la programul zilei, toate tool-urile sunt gândite astfel încât viziunea ta să se transforme în realitate pas cu pas și tu să te poți bucura de eveniment.


Ai nevoie de ajutor? Nu ezita să ne contactezi la contact@wedd-planner.com.